mijn square
Afbeelding 48 Afbeelding 49 Afbeelding 62

Met onze Telefonie dienst heeft u de oplossing voor elke situatie

VAMO Telefonie

VAMO Telefonie vervaagt de grens tussen mobiele en vaste telefonie. Eenvoudig en betrouwbaar maar ook flexibel en schaalbaar bereikbaar onder één nummer. U kunt altijd waar en wanneer u wilt met uw tablet, smartphone of uw internetbrowser uw telefooncentrale in de Cloud bedienen. Door de geïntegreerde oplossingen voor vaste en mobiele telefonie zorgt u ervoor dat uw telecom compliant is en volledig in handen van u of uw telefooncentrale. Hierdoor heeft u alle functionaliteiten die vroeger alleen betaalbaar waren voor grote(re) organisaties. Flexibel in alle opzichten, of u nu eenvoudig wilt bellen & doorverbinden tot complexe callcenters. Het maakt niet uit of een medewerker thuis of op kantoor is, door de integratie van vaste & mobiele telefonie is de mobiele telefoon onderdeel van uw telefooncentrale en zijn zij altijd bereikbaar.

Vaste Telefonie

Als ondernemer wilt u altijd optimaal bereikbaar zijn voor uw klanten, leveranciers en medewerkers. Of u nu een ZZP’er bent of honderd medewerkers hebt, een of meerdere vestigingen hebt, met vaste telefonie over internet (VoIP) bent u altijd bereikbaar:

  • Vaste maandelijkse kosten & direct inzicht in gesprekskosten, geen verrassingen achteraf. Het is eveneens mogelijk om uw gesprekskosten voor een vast bedrag af te kopen.
  • Uw huidige telefoonnummer behouden en koppelingen maken met Outlook, CRM-pakket en administratie- en ticketsystemen. Uw mobiele nummer kan gekoppeld worden aan uw bedrijfscentrale waardoor u op 1 nummer thuis en onderweg bereikbaar bent, altijd waar en wanneer u dat wilt.
  • Flexibel op- en afschalen , als uw bedrijft groeit, groeit de Hosted VoIP omgeving met u mee, en net zo makkelijk krimpt deze weer met u mee.
  • Enkele van de extra mogelijkheden voor uw Telefonie: Fax to e-mail, Voicemail to e-mail, Keuzemenu’s, Wachtmuziek, Wachtrijen, Welkomstboodschap & Nummerblokken.

     

Mobiele Telefonie

Mobiel Onbeperkt is één abonnement voor zowel bellen & sms’en, als mobiel e-mailen en internetten. Dit abonnement is voor kleine én grotere bedrijven een perfect abonnement. Als bedrijf ligt uw focus op uw werk, er is geen tijd om u met randvoorwaarden bezig te houden. Van een mobiel abonnement verwacht u dan ook dat de kosten voorspelbaar en overzichtelijk zijn, een transparant abonnement zonder verborgen kosten achteraf.

De voordelen van Mobiel Onbeperkt zorgen er zowel voor dat u optimaal gebruik kunt maken van onze diensten waar en wanneer u wilt als dat wij u optimaal kunnen ondersteunen:

  • Onbeperkt bellen en sms’en.
  • Voorspelbare kosten.
  • Hoge datasnelheid.
  • Vrijheid in toestelkeuze en abonnementsvormen.

Telefonie

Wilt u meer informatie? Stel dan geheel vrijblijvend al uw vragen of bel 030-3030030

Internet

Uw telefonie combineren met internet services? Lees meer

Cloud

Uw telefonie combineren met Email & Cloud services? Lees meer

 

Bekijk de video over Hipper Bekijk de video over vast-mobiel Bekijk de video over HIPPER Thuis Bekijk de video over HIPPER Anywhere
HIPPER Demonstratie Vast-Mobiel HIPPER Thuis HIPPER Anywhere


Bekijk alle videos

Afbeelding 48 Afbeelding 49 Afbeelding 62